ویژگی ها
فنی: •
تک اوگر منقطع •
تیغههای متقابل •
وجود زائدههایی در دو طرف نوار تخلیه، جهت تفکیک خوب تر علوفه •
دستکم هزینه نگهداری و تعمیرات •
مصرف ناچیز انرژی و سوخت •
تلاش اوگر از طرز گیربکس مارپیچی، سوای نیاز به روغن کاری •
قابلیت و امکان خورد کردن و مخلوط کردن هر جور غله، علوفه، فرآوردههای جانبی و سیلو •
مکانیزم ساده امکانات
جانبی: •
بالا بر هیدرولیک برای نوار تخلیه •
باسکول قابل برنامهریزی مجهز به چاپگر و مودم •
کف ضدزنگ •
قابلیت تخلیه توشه از دو سوی متقابل •
امکان کنترل هیدرولیک از شیوه بدور بوسیله کابل •
سیستم انتقال قدرت دارنده اتصالاتی می باشد که سرعت بدور موتور را ثابت نگه میدارد •
محور با خواص ارتجایی •
مکانیزم ایستایی مجهز به موتور الکتریکی معرفی
دستگاه شیردوشی ماشین شیردوشی بیش از هر ماشین دیگری در گاوداری کاربرد داراست و در صورتی که دقت خاصی به آن شود می تواند نقش بسزایی در کسب درآمد مزرعه داشته باشد . اساس و پایه ماشینهای شیردوشی براساس تکان شیر از پستان بسوی تانکر توده آوری شیر با دست کم خطر به سالم دام می باشد . علاوه بر این ماشینهای شیردوشی می توانند در کنترل و یا این که ایجاد بیماری ورم پستان و همینطور کیفیت شیر نقش بسزایی داشته باشند .
واحد دوشنده شامل قسمتهای زیر می باشد: 1)چهار فنجان پستانی که هر کدام دربرگیرنده یک روکش، یک لاینر قابل انعطاف ، یک لوله کوتاه ضربان (پالسیشن) و یک لوله کوتاه شیر می باشد .
2)
یک خرچنگی 3)یک
لوله بلند شیر 4)
یک لوله بلند ضربان (پالسیشن) نکات
حساس در این مورد به شرح ذیل هستند: - دست شیردوش می تواند باکتری را از یک گاو به گاو دیگر انتقال دهد . بنابراین ضدعفونی و شست و شوی تروتمیز دستها با آب و صابون در خلال شیردوشی الزامی میباشد .
- جامه کارکنان شیردوشی همواره بایستی منزه و پاکیزه باشد .
- کوتاه کردن موهای بلند روی شکم ، پستانها و نصیب عقب حیوان برای منزه نگهداشتن سیستم پستانی و شیر الزامی می باشد .
نمونه ای از تالار شیردوشی مجهز به دستگاه های ثابت و کاملا پیشرفته .
فرآیند شیردوشی 1-
شستن پستان شستن
پستان به دو هدف انجام می شود: الف) از فی مابین بردن کثافات .
ب) تحریک پستان برای آزاد سازی شیر .
2-
کم آب کردن به کارگیری از حوله های کاغذی یکبار مصرف سفارش می شود .
3-
بازدید شیر قبلی از دوشش - تشخیص گاوهای مبتلا به ورم پستان ( مشاهده دلمه ، در این فیس به تکنسین خبر دهید .)
-
خارج کردن باکتریهای نوک پستان -
تحریک پستان و مهیا سازی برای دوشش 4-
اتصال واحد شیردوشی (خرچنگی ) به پستان - نوک پستانها پیشین از وصل دستگاه باید کم آب و پاک باشند .
- لوله شیر حد فاصل در بین خرچنگی و کاسه پستانک می بایست به شرایط S نگاهداشته شود تا از ورود هوا به درون سیستم دوری بعمل آید .
- کلاهکها می بایست بدقت روی پستان قرار گیرد .
تذکر مهم: حداکثر 1 دقیقه آن گاه از شستن پستان خرچنگی می بایست وصل شود . (در غیر این چهره به برهان ناچیز شدن هورمون آزاد کننده شیر، شیر کمتری بیرون خواهد شد .)
شیوه درست نصب خرچنگی به پستان .