makian01

makian01

makian01

makian01

تفاوت گوشت میش , بز ,قوچ


تفاوت 
گوشت میش , بز ,قوچ ,بره شنبه 
هفدهم بهمن ۱۳۹۴ ساعت 5:58 | متن ‌شده به دست علی رضا عزیزی | ( نظر دهید ) درمورد 
گوشت گوسفندی : گوشت های میش و بز دارنده گوشتی سفت و دیر پز میباشند . 
گوشت میش را قصاب ها با اسم گوشت تعاونی می شناسند . 
توضیح: به گوسفند ماده ای که وضع حمل کرده باشد میش می‌گویند . 
گوشت بز مقداری پر رنگ تر از گوشت میش هست . 
گوسفند نر بالغ را شیشک می نامند که گوشت آن لطیف تر از گوشت میش هست . 
البته به گوسفند بزرگی که کاملاً بالغ گردیده است ، قوچ می‌گویند . گوشت قوچ مقوی میباشد و برای جوان ها اثرگذار است . 
ولی مقداری وحشیانه خیس از گوشت شیشک است . 
و اما . . . 
اصل مطلب: در صورتی‌که گوسفندی زایمان نکرده باشد و یا بالغ نشده باشد ، برّه اسم دارااست . 
گوشت بره (به خصوص برّه شیری) لطیف ترین و گرانترین مدل گوشت گوسفندی میباشد . 
حالا 
اینجانب یه رویه بهتون یاد میدم تا بتونید گونه های گوشت گوسفندی رو از هم تشخیص بدهید: گوشت میش و دام های پیر تر دارنده غضروف هایی به رنگ سپید متمایل به زرد رنگ است . 
رنگ آن نسبت به گوشت برّه مقداری تفاوت داراست . 
گوشت برّه های برنا و دام های جدید به بلوغ رسیده ، دارای غضروف هایی به رنگ سفید متمایل به آبی تا سپید متمایل به سبز می باشد . 
گوشت 
برّه شیری هم که میزان ی جنازه و یا این که اجزای آن دیگه معلومه !!! میش به مراتب لاغر است، گوشت آن تیره‌رنگ بوده، دارای ران لاغر و چربی زرد‌رنگ هست . 

نشان 
مختص تشخیص گوشت بز کهن سال از گوشت گوسفند هم تیره‌بودن آن و صورت مخروطی و کشیده ران است؛‌ گوشت بز درصورتی که خوب باشد، تفاوتی با گوشت شیشک (گوشت مرغوب گوسفندی) دارد 
طبع 
گوشت بز سرد و گوشت گوسفند گرم است 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.