makian01

makian01

makian01

makian01

واحد پرواربندی گوساله گوشتی

واحد 
پرواربندی گوساله گوشتی احداث کنید حدود ۴۰درصد از گوشت مصرفی کشور‌ایران از کشورهای دیگر تأمین می شود که با اعتنا به میزان بالای این عدد و همچنین پتانسیل‌های بالقوه برای ارتقاء ایجاد گوشت قرمز رنگ در کشور، فعال سازی یک تیم پرواربندی گوساله گوشتی یک سرمایه گذار . . . 
دامداری گوشت قرمز رنگ به‌عنوان یک عدد از نیازهای مهم سبد تغذیه غالبا در اکثری غذاها جای به‌خصوصی دارااست و علاوه بر طعم خوشایند دارنده پروتئین مضاعف و ارزش غذایی بالاست و با وجود جایگزین‌هایی که برای گوشت در سال‌های اخیر معرفی شده البته این کالا خوش‌خوراک کماکان در سفره غذایی مقام ویژه‌ای دارد . از طرفی کارشناسان معتقدند جمعیت دامی یک مملکت یک عدد از سرمایه‌های ملی به شمار می رود و در موقعیت بحرانی میتواند تأمین‌کننده بخش متعددی از نیازهای تغذیه‌ای مردمان باشد، از این رو در هرکشوری با توجه به جمعیت و فرهنگ غذا، مقدار مشخصی از گوشت ساخت و مصرف می‌گردد . به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از دریک آنلاین، گزارش‌ها حاکی از آن است که حدود ۴۰درصد از گوشت مصرفی کشور ایران از کشورهای دیگر تأمین می شود که با دقت به مقدار بالای این عدد و همچنین حالت مطلوب این کار برای سرمایه‌گذاری و پتانسیل‌های بالقوه برای ارتقا تولید گوشت قرمز‌رنگ در کشور، میخواهیم در این مقاله وضعیت سرمایه‌گذاری در راه‌اندازی یک گروه برای پرواربندی گوساله گوشتی را از حیث بگذرانیم . برزیل بلای جان گوشت ایرانی برزیل به‌عنوان یک عدد از مهمترین کشورهای تولیدکننده گوشت قرمز در دنیاست که حجم متعددی از محصول ها خویش را هر ساله روانه کشور ایران میکند . در این خصوص به تازگی مدیر انجمن آشتی ایران و برزیل گفته است: بازار گوشت کشور‌ایران در انحصار برزیل می‌باشد و این میهن گوشت خویش را ۸۰۰ یورو در هر تن گران‌تر از سایر کشورها به ایران می‌فروشد؛ واسطه‌های متفاوت هم به این فعالیت دامن می‌زنند همچنین به‌رغم این‌که بازار مصرف ۸۰ میلیونی کشور‌ایران را در اختیار برزیل گذاشته‌ایم ولی هیچ امتیازی از این کشور نگرفته‌ایم . میرقاسم مؤمنی با ابلاغ این‌که کشور‌ایران سالانه ۴۰۰‌میلیون دلار گوشت از برزیل وارد می‌کند، گفت: در مقابل، این سرزمین هیچ‌گونه کمکی به صادرکنندگان ما نمی‌کند . برزیل تعرفه‌های گمرکی را طوری تهیه کرده که قابلیت و امکان صادرات ما به آن مرز و بوم دوچندان زیر میباشد . از این رو واجب می باشد موجبات خودکفایی در ساخت این مال در مرزو بوم فراهم شود و نیاز داخلی را با اعتنا به وجود پتانسیل‌های اضطراری فراهم کنیم . تبدیل واحدهای سنتی به صنعتی در سال‌های اخیر پیشرفت تکنولوژی‌ و همچنین روش‌های علمی بهینه برای حفظ هرچه خوبتر و بیشتر اشکال دام موجب شده تا موفق واحدهای این بخش به صورت صنعتی و نیمه صنعتی درآیند . این واحدها موجب ساخت اقتصادی و بهداشتی فرآورده‌های دامی میگردد . همینطور راندمان ساخت گروه با به‌کارگیری ابزارهای مکانیزه بالاتر میرود تا سوددهی هرچه بهتری قسمت سرمایه‌گذار نماید . سرمایه‌های مسئله نیاز برای تأسیس یک واحد معقول برای فعال‌سازی یک گروه پروار‌بندی گوساله با گنجایش ۱۰۰راس در شروع، نیاز به زمینی به متراژ ۲۰۰هزار متر داریم . این زمین می بایست دارنده امتیازات آب، برق و گاز فشار قدرتمند باشد و همچنین پیشین از آغاز کار باید تجهیز شده و با خاکبرداری و حصارکشی و تأمین تأسیسات سرمایشی و گرمایشی به علاوه امکانات اطفای حریق مهیا شده و دارنده مرجع ذخیره آب و مرجع ذخیره انرژی باشد . برای تجهیز این گروه حدودا به ۵۰تا۷۰ میلیون تومان سرمایه نیاز دارید . سپس سراغ خرید تجهیزات و ماشین‌آلات قضیه نیاز می‌روید . این امکانات دربرگیرنده گاوآهن، تراکتور، تریلر، علوفه خردکن، آسیاب و میکسر و شعله پخش کن و… می گردد که همین تجهیزات هم حدود ۵۰میلیون تومان سرمایه نیاز دارد . همینطور برای خرید مواد اولیه، علوفه‌، مکمل‌های غذایی و . . . گوساله‌های نر گوشتی حدودا به ۸۰ میلیون تومان سرمایه درگردش نیاز دارید . د نیروی انسانی قضیه نیاز برای این کار، با گنجایش ابلاغ گردیده نیاز به حدود ۱۱نفر نیروی فعال داریم . این نیروها دربرگیرنده دو دامپزشک، یک نگهبان، شش کارگر و یک راننده و یک رئیس تیم که امور اداری و حسابداری را هم به عهده بگیرد می‌باشند . رموز موفقیت در این کار هرکاری قلق‌های مختص خودش را دارااست و به اصلاح یک سری نکات میباشند که با رعایت آنان ریسک فعالیت کاهش یافته و احتمال سودآوری و موفقیت‌تان بیشتر میگردد . در مورد این فعالیت اول نکته تعیین جور گوساله‌ها و ‌نژاد آنهاست . به این منظور کارایی کنید روی مدل مشخصی فعالیت فرمائید و برای خرید اولیه ۱۰۰ عدد را از یک جا تهیه و تنظیم کنید، با این کار احتمال شیوع بیماری‌ها و تلفات دوچندان کاهش می‌یابد . همینطور تلاش نمایید در مناطق محروم که تمرکز گاوداری‌ها کمتر است آغاز به کار کنید، چون راحت‌تر مجوزهای این عمل را دریافت میکنید و ممکن است بتوانید از وام ها و حمایت‌های دولتی فایده بگیرید و همچنین برای بازاریابی و فروش محصول راحت‌ترید . بعد از آن توجه کنید که با یاری یک مهندس کشاورزی از علوفه با ارزش غذایی بالا و هزینه قلیل به کارگیری نمایید همینطور بدانید که حداکثر افزایش وزن روزانه دام به‌طور معمول با جیره مطلوب بین ۱٫۲ تا ۱٫۸ کیلو گرم می باشد و توقع اکثر از این اندازه غیر‌معقول هست ولی برای کمتر از این مقدار هم بایستی نگران بود و علوفه را نظارت کرد . 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.